• servisiranje-menjača

Remont menjača

Menjači i pretvarači

Hidrodinamički menjači i pretvarači građevinskih mašina spadaju u grupu tehnički najsloženijih komponenti. Zbog te činjenice imamo poslovnu saradnju u domenu isporuke delova i primene najnovijih tehničkih znanja i iskustva sa narenomiranijim svetskim proizvođačima.

Kod nas je dostupna isporuka delova za menjače i pretvarače, brza i efikasna popravka remont komponenti, kao i garancija i servisiranje za menjače i pretvarače u garantnom i vangarantnom roku.
Pozovite  +387 65 541 832 i zakažite remont menjača.

KONTAKT

Originalni i zamjenski rezervni dijelovi visokog kvaliteta

U našoj ponudi nudimo zamjenske rezervne dijelove visoke kvalitete i za Caterpillar te uskoro za ostale poznate svjetske proizvođače građevinskih mašina i opreme: Komatsu, Jcb itd. Isporučujemo sve vrste rezervnih dijelova motora, donjeg podvozja, šasije, ubrizgavanja goriva, hidraulike, električnih dijelova, prijenosa, crijeva, filtera, potrošnih dijelova, gumica, vijaka, matica, ležaja, kočnica i ostalog u vrlo kratkom roku po vrlo povoljnim cijenama. Spremno za isporuku, na skladištu u Čelincu držimo najčešće rezervne dijelove potrebne za reparaturu te najčešće filtere. U vrlo kratkom roku dobavljamo i isporučujemo širok spektar dijelova raznih brandova po najpovoljnijim cijenama u regiji.
KONTAKT

Brendovi sa kojima radimo