• rezervni-dijelovi

Rezervni dijelovi

Za sve naše radove i potrebne intervencije raspolažemo orginalnim i kvalitetnim djelovima. Jasno je da kvalitet rezervnih dijelova odredjuje kvalitet uradjenih popravki, remonta, servisa i održavanja gradjevinskih mašina i komponenti. Obezbedjujemo rezervne djelove za sve gradjevinske mašine. Rezervni dijelovi su orginalni i kvalitetni. Rezervni dijelovi gradjevinskih mašina su  veoma važna stavka u popravci gradjevinskih mašina.

Raspolažemo (ili možemo na vreme da obezbedimo) širokom paletom orginalnih rezervnih dijelova. Znamo, da se na nabavku rezervnih dijelova troši mnogo dragocenog vremena i zato vodimo računa i nastojimo da su nam rezervni dijelovi potrebni za servis, remont ili popravku Vaših gradjevinskih mašina dostupni u svako vreme i na svakom mestu.
Pozovite  +387 65 541 832 i zakažite servis građevinskih mašina.

Rezervni dijelovi

Kvalitet i sigurnost rada popravljene, odnosno remontovane gradjevinske mašine pre svega zavisi od rezervnih djelova – elemenata koji su ugradjeni u nju prilikom popravke, odnosno remonta. Našim klijentima nudimo vijke, navrtke i podloške svih modela i tipova svetskh najpoznatijih proizvodjača po najpovoljnijim uslovima. Popravku i remont gradjevinskih mašina i opreme nije moguće izvršiti bez originalnih i kvalitetnih hidrauličnih instalacija, odnosno komponenti: hidrauličnih pumpi, razvodnika, hidromotora, cilindara i ventila. Radni vek gradjevinske mašine veoma zavisi od kvaliteta motora i transmisije. Mi našim klijentima obezbedjujemo originalne dijelove po pristupačnim cjenama rezervne djelove za sve tipove motora i transmisija raznih proizvodjača. Improvizacija nije dozvoljena, jer ona u svakom slučaju utiče na smanjenje kvaliteta izvršenih radova i roka upotrebe popravljene, remonontvane ili servisirane gradjevinske mašine ili neke druge radne mehanizacije.
REZERVNI DJELOVI MORAJU BITI ORIGINALNI, A TO ZNAČI KVALITETNI. ORIGINALNI REZERVNI DIJELOVI OBEZBEDJUJU GARANCIJU IZVRŠENIH POPRAVKI, REMONTA I SERVISA.

Brendovi sa kojima radimo